Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Färd i toner

Blundar
till rofyllda toner
som nyfiket
utforskar min huds
dolda strängar

ser ut över
vidsträckta fält
som färgar ögon
med grönt

över sandstränder
sköljer vågorna
taktfast

känner värmen
från dig









Fri vers (Fri form) av Elinor Sörensson VIP
Läst 23 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2024-03-09 17:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Elinor Sörensson
Elinor Sörensson VIP