Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


lördag

 

tallkottar och grandoft

stigen fram 

hör min längtans mål

 

havet 

 




Fri vers (Fri form) av karenina VIP
Läst 33 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2024-03-09 18:57



Bookmark and Share


  SpamPippiL VIP
Dofter och ljud i fin harmoni.
2024-03-10

  animan VIP
Du får det att låta så inbjudande!
2024-03-09
  > Nästa text
< Föregående

karenina
karenina VIP