Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
din lugna stämma för alltid kvar inom mig


dubbel espresso med lite mjölk

 

du lärde mig liknelsen med en sil

tacksamhet över det jag faktiskt har 

och att låta dagens svåra ej sippra ut i mig 




Fri vers (Fri form) av karenina VIP
Läst 51 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2024-05-21 22:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

karenina
karenina VIP