Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


försommar

 

du fördjupar dig säkert kring Sartre 

själv djupdyker jag i allt om växtzoner

båda älskar vi melon 

 




Fri vers (Fri form) av karenina VIP
Läst 62 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2024-05-12 21:29



Bookmark and Share


  Emanuel Sigridsson VIP
Fyndigt, befriande och mänskligt!
2024-05-13

    Sefarge VIP
Kort men Insiktsfullt smart skrivet!
Smaken är som baken- delad
Men bra man kan enas
i någonting. Trots olikheter
för övrigt(som ju bidrar
till mångfald?)
;)
2024-05-13

  animan VIP
Det finns alltid något man kan enas kring.
2024-05-12
  > Nästa text
< Föregående

karenina
karenina VIP