Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lagd till ro

fullmånen lagt sig

till ro vid mörka vatten

vassen vyssjar




Bunden vers (Haiku) av Elinor Sörensson VIP
Läst 44 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2024-03-09 21:17



Bookmark and Share


  BenGust VIP
Vilsamt vass vaggevisvyssjar
vatten under inslumrande måne.
Vacker vy !
2024-03-09
  > Nästa text
< Föregående

Elinor Sörensson
Elinor Sörensson VIP