Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

socker

Vaken trots måsar
Ingen cancer trots socker
själ impregnerad

villig till mycke
negligerad av många
Rivsår på min fot

krokad av shorts
kan inte slita från doom
Inga nya minnen

Katten gurglar gel
Det doftar så vidrigt usch
Jag smakar ja me.




Bunden vers (Haiku) av flpfrd VIP
Läst 21 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-03-11 06:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

flpfrd
flpfrd VIP