Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag lever än

ett år
har lagts till
samlingen
av dagar och år
som kommit och
gått

det sista året
kan jag inte säga
har varit bra

det har varit
svårt

så mycket sorg
att bära
härbärgera
samtidigt med ett
hjärta som dansar i
otakt

så mycket ovisshet
tänk att det kunde
misslyckas med att sätta
in en manick som ska hjälpa
mitt hjärta att
slå

så jag väntar
väntar
väntar på nya dagar
med mer livskraft
precis då björken får
musöron

fram till dess läggs
dag till dag
timme till timme
och jag lever
jag lever
än






Fri vers (Fri form) av Goddess VIP
Läst 38 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2024-03-12 18:30



Bookmark and Share


  Anya VIP
En text som känns när jag läser. Livet är inte rättvist, tänker jag. Och ovisshet som är så jobbigt. Jag hoppas det löser sig för diktarjaget då björken får musöron.
2024-03-23

  Marija M VIP
Jag hoppas allt ska gå bra med ditt hjärta.
2024-03-12
  > Nästa text
< Föregående

Goddess
Goddess VIP