Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Halfway House


My brain is a halfway house
for thoughts

My body is a tower
of chakras

Life unclaimed stands ajar,
but file you're claim,
and it narrows fast

It seems Homo sapiens stands on repeat
and / or standby




Fri vers (Fri form) av Ingvar Loco Nordin VIP
Läst 13 gånger
Publicerad 2024-03-12 18:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ingvar Loco Nordin
Ingvar Loco Nordin VIP