Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


EN FÅNE OCH HANS MOBILTELEFON

En fåne och hans

mobiltelefon

Största besvikelsen

på denna sidan ån

Med tunga steg

gick han långsamt därifrån

utan sin kära

mobiltelefon

Kunde man skönja

en tår i ögonvrån?

Nej, men det var nog

inte långt därifrån

Men det finns en Fader

som tröstar Sin son

Snart blir den klar

hans mobiltelefon...

 

LARZ GUSTAFSSON 12/3 2024




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 57 gånger
Publicerad 2024-03-12 20:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP