Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Dikt


Kommunanställd smärtbärare

Kommunen hade anställt en smärtbärare

vars uppgift var att be om ursäkt till dem som kände att de behövde en

Kanske ta emot en örfil eller mer än så

En tjänst till invånarna

Någon ansvarig där ute

En fysisk person som tog på dig skulden

Med en lön baserad på provision




Fri vers (Fri form) av Jenny78
Läst 36 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2024-03-13 06:11



Bookmark and Share


    King Faerin
Poeter.se är smärtbärare till smärtbärare (poeter).

2024-03-14
  > Nästa text
< Föregående

Jenny78