Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Here a song composed and sung by Ileana Sararoiu. to today's word about meaninglessness.


I wonder why I met you? (männingslöshet)

Jag undrar varför jag träffade dig?
Jag undrar varför jag träffade dig?
Och varför har jag dig i armen?
Varför kysste du mina läppar,
Om du ville glömma mig?

Utan dig luktar ingen blomma,
Utan dig är livet ingen mening...
Under dina tröstande ögon
Jag var alltid glad.

Här är det, separationen kom också
Och jag stannade bara kvar med minnena,
Minnet av majkvällarna
När du kysste mig på läpparna

Som en tagg på blomman kastade du bort mig
Du lämnade min själ sårad,
I nattens tystnad gråter jag i hemlighet
För jag kommer inte att hålla dig på mitt bröst längre.

Kanske en dag på väg
Solen går upp igen...

ENG:I wonder why I met you? I wonder why I met you? And why do I have you in my arm? Why did you kiss my lips, If you wanted to forget me? Without you no flower smells, Without you, life has no meaning... Under your comforting eyes I was always happy. Here it is, the separation also came And I was only left with the memories, The memory of May evenings When you kissed me on the lips Like a thorn on the flower, you threw me away You left my soul wounded, In the silence of the night I cry secretly Because I won't hold you on my chest anymore. Maybe one day on the way The sun rises again...

DE CE OARE EU TE-AM CUNOSCUT - ILEANA SARAROIU (youtube.com)




Övriga genrer (Översättning) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 26 gånger
Publicerad 2024-03-13 09:14



Bookmark and Share


  Jeflea Norma, Diana. VIP
https://www.youtube.com/watch?v=QCglaVzHZL4

2024-03-13
  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP