Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En ny dag

Ger glädje och trygghet

 Cyklar på livets väg

Barmarken möter dig

Med vårens första lera

Sladdar till

Landar mjukt i marken

Nyfikenhet får dig att förstå

Bakom var livs situation

Finns också svårigheter

Skakas om

Ser livet annorlunda

Dags ta fram det bästa

Inte pröva flytta flera  svåra berg

Bara stanna där du är




Fri vers av Fjellhuldra VIP
Läst 21 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2024-03-14 10:08



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Amen.
2024-03-15

  alicja lappalainen VIP

"Dags ta fram det bästa

Inte pröva flytta flera svåra berg

Bara stanna där du är "

Våra livserfarenheter leder till ett moget beslut.
2024-03-14
  > Nästa text
< Föregående

Fjellhuldra
Fjellhuldra VIP