Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ändra kurs

Plockar fram

Livets kompass

Låt den snurra

Gör ett val

Vad livet sätter ny  kurs

Svävar över  vågorna

Når fram till stranden

Enkelhet  följer fotspåren

En dag fylls av rofylld tid

Andas djupt hör vattnet slå

Det är helt stilla

Ändrar kurs mot ett annat land

Landar mjukt i fjällens land

Livets kompass  förändrar allt

Möts av  en öppen famn med så mycket kärlek och  glädje

 

 

 




Fri vers av Fjellhuldra VIP
Läst 44 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2024-03-14 10:29



Bookmark and Share


  Koloristen
"Gör ett val
...
Ändrar kurs mot ett annat land
...
Livets kompass förändrar allt
Möts av en öppen famn med så mycket kärlek och glädje"

-Träffande! Jag gjorde "ett val" i ett "annat land" och möttes av just detta. Livets kompass förändrade verkligen allt.
2024-03-15

  Bibbi VIP
Tänkvärda ord.
2024-03-15

  alicja lappalainen VIP
i dessa ord finns längtan till stabilitet och en trygg plats på jorden. Bra!
2024-03-14
  > Nästa text
< Föregående

Fjellhuldra
Fjellhuldra VIP