Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Popcornhjärna

Fick begreppet på hjärnan 

Det etsade sig fast 

I mitt undermedvetna 

Likt en sång som går på repeat 

Som vägrar släppa taget om 

Det undermedvetna 

Andas ut tungt bara för att inse 

Vissa ord vill aldrig släppa taget 

Och meningarna hoppar runt

I min hjärna likt poppande popcorn 

 




Fri vers av Maria Sundelin VIP
Läst 26 gånger
Publicerad 2024-03-15 06:39



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Precis så kan det vara.
2024-03-15
  > Nästa text
< Föregående

Maria Sundelin
Maria Sundelin VIP