Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


STORMARNA SKA STILLAS

Stormarna ska stillas

Allting ska bli lugnt

Inget ska förvirra

och inget vara tungt

Inga missförstånd mer

och inget raseri

Stormarna ska stillas

när allt detta är förbi

 

Vi har fått ett löfte

som vi kan lita på

om en fridens boning

bortom himlen blå

Käkmuskler ska aldrig

mer spännas ovan där

Ingen fruktan råda

som den ofta råder här

 

Fjärran från all mobbing

och irritation

ska vi samfällt jubla

inför Herrens tron

Ingen paranoia

ska störa där och då

Stormarna ska stillas

Ingen hjässa grubblas grå

 

LARZ GUSTAFSSON 14/3 2024




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 267 gånger
Publicerad 2024-03-14 21:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP