Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En dikt om ensamhetens landskap, sökandet efter broar av hopp


Sökandet efter trygghet och gemenskap



Hela livets börda,
där ensamheten är ett ok

Att stå och stampa i ensamhet
blir en egen kris

Osäkerheten leder till ensamhet,
fången i den egna oviljan att bryta fri

Hittar en bro , att bära eller brista,
i sökandet efter en utväg

Oron för om bron ska hålla,
påverkas av situationens krampaktiga ängslan


Vågar fråga om hjälp?
Vågar lita på vännen följer över bron?
Vågar lita på sig själv?




Fri vers av Leif Daniel Isaksson VIP
Läst 24 gånger
Publicerad 2024-03-15 15:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Leif Daniel Isaksson
Leif Daniel Isaksson VIP