Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


TOLERANS ÄR ETT ÄCKLIGT MODEORD

Tolerans är ett äckligt modeord

Så jag hyllar intolerans

Jag är intolerant mot rasism och nazism

Feminismen har inte en chans

Tolererar inte djurplågeri

och ej heller klassisk musik

Jag kan ej acceptera militarism

Och all idrott struntar jag i

 

LARZ GUSTAFSSON 15/3 2024




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 255 gånger
Publicerad 2024-03-15 16:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP