Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


ÖVERVÄLDIGAD IGEN

Överväldigad igen

Känslan

som en gammal vän

Väller fram

som havets våg

Här behövs det 

ingen drog!

 

Överväldigad

jag står

går i mina gyllne år

Vågen suddar 

gamla spår

Jesu smala väg

jag går

 

 

Överväldigad

och glad

I en obarmhärtig stad

har jag 

någonstans att gå:

hemmets lugna

sköna vrå

 

Vågors brus

från hemlandsstrand

blir min inre sång

ibland

Överväldigad

av Dig

Du vars godhet

frälste mig

 

 

LARZ GUSTAFSSON 15/3 2024

 

 

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 162 gånger
Publicerad 2024-03-15 18:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP