Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Ibland är det du, ibland är det nu, stundom det är ett himla liv, någon har sagt att livet, det är att göra, någon annat vet att berätta om teknik, det är hur att göra. Som hur att baka, köra bil, bara sitta om meta, stå i ett vattendrag, att ro


Här har du varit - (trio)




Här har du varit
du har kommit hit
och du har farit

---...---

längtan är som en bil
den far fram flera gånger
den kan locka fram sånger

du har kommit in i mitt liv
liksom en stormig serpentin
du har skapat lust till kiv

---...---

barnet inom mig fick
en sådan som ofattbar lust
att plötsligt ge dig skjuts




Prosa av lodjuret/seglare VIP
Läst 23 gånger
Publicerad 2024-03-17 00:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP