Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Musik: Larz Gustafsson


PS 84:6

 

De som har Dina vägar i sina hjärtan

har gjort sitt val en gång för alla

De vill fortsätta framåt som Ditt Eget folk

Och även om någon skulle falla

finns det ny nåd för varje ny dag vi får

ny kraft som vi kan få där vi går

De som har Dina vägar i sina hjärtan

ska gå tills de når fram till målet

 

De som har Dina vägar i sina hjärtan

behöver ingen GPS

De har Din Andes ledning

och Bibeln och bönen

Det är allt som behövs tills dess

vi har nått hemmets stränder

lämnat jordlivets länder

bakom oss på sargad planet

De som har Dina vägar i sina hjärtan

de vet att de vet att de vet!

 

 

LARZ GUSTAFSSON 16/3 2024

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 36 gånger
Publicerad 2024-03-16 15:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP