Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Eget foto


Skådespelet


Himlen
vidöppet klar
och blå

i glipan
mellan rader
av hus

och över
stentrappans
steg

ett skådespel
i skugga och ljus










Fri vers (Fri form) av Lottie Ålhed VIP
Läst 47 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2024-03-17 10:29



Bookmark and Share


  alicja lappalainen VIP
Transformation av ljus och färg uppifrån och ned
2024-03-17

  Kungskobran VIP
Ljuset ljuset är allt för konstnären och fotografen
2024-03-17
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP