Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


ANNAN MYLLA

Jag växer i annan mylla nu

av olivträdets saftrika rot

Jag har andra hjältar att hylla nu

andra böcker att luta mig mot

Det finns något annat att sikta mot

Ett nytt mål för min vandring och färd

En dag ska jag lämna detta klot

och lyfta mot en annan värld

 

Jag frodas och gror i annan jord

Man kan kalla den himlajord

Jag har livets vatten och livets bröd

och lever av livets Ord

Det blev andra prioriteringar

En ny era har nu grytt

Jag blev en helt ny skapelse

för jag blev född på nytt

 

Du tycker det är galenskap

och ett slags utopi

Man menar det är hjärntvätt och

en dröm, en fantasi

Om detta är en dröm så vill

jag aldrig vakna mer

för jag får möta himlens Gud

varenda gång jag ber!

 

 

LARZ GUSTAFSSON 17/3 2024




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 67 gånger
Publicerad 2024-03-17 19:28



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Leve minnet av den mannen!
Jag vet att han vann många för Gud.
2024-03-17

  Vindsvala VIP
Rodney Simon "Gipsy" Smith
2024-03-17

  Larz Gustafsson VIP
Tusen tack för skön kommentar!

Vem skrev det där?
2024-03-17

  Vindsvala VIP
Fin Dikt ska det vara
2024-03-17

  Vindsvala VIP
"Om det är dröm så låt mig drömma, ett jag dock vet, min dröm den är sann"
Fin dit om en livsförvandling som håller!
2024-03-17
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP