Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ibland


undrar jag
om inte fåglarna
i fågelskådares trädgårdar
där det gärna lyssnas
på en och annan revirförsvarande fågelröst
högt
ur telefonen
om inte dessa fåglar
i vissa fågelskådares trädgårdar
behöver en fågelpsykiater
ibland ja
så undrar jag det




Fri vers (Fri form) av christian hüls VIP
Läst 12 gånger
Publicerad 2024-03-18 03:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

christian hüls
christian hüls VIP