Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Krossa Al Jazeera! En nazikanal.


HEJ OCH HÅ ÄNNU EN GÅNG

När terrorister hyllas

medan fridfullt folk fördöms

När vissa hävdar rätten att få mörda

När pseudohjältar firas

men de sanna oftast glöms

är det allt för få som upplever sig störda

 

När medias moguler

ställer sig i lögnens tjänst

och det fjäskas för magnaterna

vid Viken

är det dags att vara salt och ljus

och visa hur det känns

när man känner sig bedragen

och besviken

 

Kasta månglarna ur templet!

Lögnens redskap likaså!

De som sår sin draksådd

uti högmässan

Tid att visa mandom, mod

och vem som är Guds morske man

ty en sanningens apostel är ju han

 

 

Hej och hå

Vem är vem

och vad är vad

i livets ganska galna karusell?

Vet du det

kan du skriva mig en rad

om du har kopplat upp dig

just i kväll

 

 

LARZ GUSTAFSSON 17/3 2024




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 233 gånger
Publicerad 2024-03-18 08:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP