Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett ögonblick

Ser mot dig

Din kropp stark av mod

Går raskt fram och löser allt i stunden

Dina blåa ögon

Lyser av värme stannar till

Tvekar på vägen

Stegen går inte lika fort som dina

Du ser med en blick

In i mina ögon säger

Jag ser havet i dig

Så  gnistrande och  kristall blått vacker

Går tillsammans ut

Våren visar äntligen

Små glimtar  av varma ljuset

Solen skiner igen




Fri vers av Fjellhuldra VIP
Läst 32 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2024-03-18 10:07



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Begrundar.
2024-03-20

  alicja lappalainen VIP
"Du ser med en blick

In i mina ögon säger

Jag ser havet i dig"

havet som en vacker symbol för livet
2024-03-18
  > Nästa text
< Föregående

Fjellhuldra
Fjellhuldra VIP