Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ta steget

Fullt ut

Börja leva se ljuset långt borta

Vägen varit lång

Svårigheter samlas på hög

Plockas ut  gör om

Ser det som saknas kommer på plats

Töjer inte gränser mer

Det är tid för en eftertanke

Fråga sig själv

Är det värd kämpa så hårt

Låt istället följa upp

Livsituationen se hur den kan göras lättare

Finna sig till ro

Vänta med göra hastverk

Tålamod får tala sitt språk istället

 

 

 

 




Fri vers av Fjellhuldra VIP
Läst 101 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2024-03-18 10:25



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Tänkvärt.
2024-03-20

  Koloristen
"Ta steget

Fullt ut

Börja leva se ljuset långt borta

Vägen varit lång"

-Att vandra mot ljuset.
2024-03-18

  alicja lappalainen VIP
tankarna runt beslut
2024-03-18

  Monika A Mirsch VIP
Tack för dina ord
och dina tankar!
2024-03-18
  > Nästa text
< Föregående

Fjellhuldra
Fjellhuldra VIP