Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


En pamflett på förekommen anledning.


PACIFIST

Säg, vad betyder "pacifist"?

Till vilken skola gick du?

Vem gjorde dig till pennalist?

Och vilkas "lärdom" fick du?

Totalvägrare, det är jag

Och alla pacifister

Vi vägrar att gå armkrok med

herr Bidens imperialister

 

LARZ GUSTAFSSON 18/3 2024

 

"Vad NI vet är bara hur ni VILL att det ska ligga till!" (Ulf Lundell)

 

Det är BUDDHISTER och hinduer som trakasserar och förföljer kristna på Sri Lanka.




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 48 gånger
Publicerad 2024-03-18 18:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP