Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Längtan för hemstaden


Hemstaden

Som magneter slår sig ihop när dom kommer nära så slog jag och hon oss till ro under bar himmel och hjärtat blev tänt, jag passerade fyra kuster mitt i stockholm och tog första steget mot henne innan vinden hade vänt, på långt håll såg man konturerna av min stad och på nära gifte vi oss som allt hade redan hänt, som första kyssen anlände kom hela livet jag hade känt.




Bunden vers (Rim) av Paulo Junior Fonseca
Läst 23 gånger
Publicerad 2024-03-19 13:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Paulo Junior Fonseca