Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Green colours

Slowly green water

brings silence into my heart

My pulse follows




Bunden vers (Haiku) av Elinor Sörensson VIP
Läst 27 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2024-03-19 15:38



Bookmark and Share


  BenGust VIP
Pulserande gröna toner.
2024-03-19
  > Nästa text
< Föregående

Elinor Sörensson
Elinor Sörensson VIP