Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ring, klocka, ring

Ring, klocka, ring

Klockan klämtar,
Det nya året kallar

Djävulen dansar
I midnatts-dimma
Till klockans klang
Kall och ödesdiger

Dess vålnad viskar,
Onda varsel bringar

Tidens sand sipprar
Bland timglas-skärvor

På vanskapta vingar,
Över världen, flyger
ängla-kören, och sin
klagan stämmer upp

Med sorg och smärta
Det nya året smeker

Så ring, klocka, ring




Bunden vers (Annat versmått) av MoonChildX
Läst 34 gånger
Publicerad 2024-03-20 07:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

MoonChildX