Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Trump är betydligt bättre än Biden då det gäller inställningen till Israel.


BIDEN FÖRRÅDER ISRAEL

Biden förråder Israel

Vem är det han vill behaga?

Hans utspel klingar falskt och

är mäkta övermaga

Man kan aldrig lita på USA

En bedräglig "allierad"

En dold agenda visar klart

han är degenererad

 

LARZ GUSTAFSSON 20/3 2024




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 37 gånger
Publicerad 2024-03-20 09:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP