Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min gäst jag

Hos mig är alla välkomna
Snälla som elaka
Allihopa fyller ut en plats i soffan
Ett tomrum i min lägenhet med osynliga väggar
Vars nyckel är begraven djupt inom mig
Hos mig är alla hemma
De vill vara hos mig tills dagen ger upp
Och natten längtar hem
Hos mig finns det då bara en gäst åter, jag själv.




Skapa | Skriva av Lucia szst
Läst 28 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-03-20 14:51



Bookmark and Share


  SatansSon VIP
Älskar. Dina poem träffar mig i hjärtat Du är bra
2024-04-26
  > Nästa text
< Föregående

Lucia szst