Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Ingenstans i Bibeln står det att man måste fasta. Jag äter när jag vill, om jag vill och hur ofta jag vill. Och jag vill! Ofta!


JAG FASTAR ALDRIG

Jag fastar aldrig

Det kan ni ta fasta på

Snart är det fredag

och jag äter mera då

Det är en frossardag

Roligt om det provocerar er!

Jag fastar aldrig

men jag läser Guds Ord

och jag ber

 

LARZ GUSTAFSSON 20/3 2024

 

Människor som klagar på andra människors kroppsformat är nazister.




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 25 gånger
Publicerad 2024-03-20 17:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP