Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vissen blomma

Jag plockade dig en blomma
Du hade inga vaser, så du letade efter ett glas
Men vi hann dricka upp varandra istället
Tills jag var tom på kärlek och berusad på din närhet
Du far iväg sen
Och låter blomman vissna på din diskbänk
Tänk om kärlek också behövde vatten för att slå rot




Skapa | Skriva av Lucia szst
Läst 37 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-03-20 20:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lucia szst