Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hemlös

Jag sitter på tåget påväg hem och betraktar husen längs vägen
Ljusen i fönsterramarna lyser upp den svarta himlen och vittnar om liv och kärlek, platser där folk delar bröd och vin
Ljusen i mina fönster lyser inte så, för det är inget hem bara en lägenhet




Skapa | Skriva av Lucia szst
Läst 35 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-03-20 21:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lucia szst