Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Varthän jag går, närhelst jag vaknar



Sakta smyger sig ångesten på och knackar ihärdigt på min dörr, men jag har fått vapen att freda mig med av doktorn. Vi har allierat oss, men inte till NATO. Vi vill kväva rösterna som härjar. Nu är det bara om natten som jag blir övermannad och fräser tillbaka.

Mamma, jag vet att det inte är du på riktigt, men när jag är yrvaken om natten och jag vaknar till ditt gnat och tjat tappar jag förmågan till att ha insikt i det hela.

Fåglarna, råttorna och kackerlackorna följer mig varthän jag går.




Övriga genrer av Music mind VIP
Läst 42 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-03-21 07:11



Bookmark and Share


  Ludvig Nord
Älskar sånna här typer av dikter, det finns ett liv i texten. En edge. En utstickande kroppsdel bland orden som intresserar.
2024-03-22
  > Nästa text
< Föregående

Music mind VIP