Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Se genom skuggor

Formar sig i livet

Följer alla steg du tar

Pröva flykta undan

Kommer alltid ifatt

Lärt att skuggor rör dig inte

Utan skyddar dig istället

Ger en skjuss ut i livet

Og en trygghet bära med

Se genom skuggor

Låt dem följa dig

Få uppnå alla önskningar och mål

 




Fri vers av Fjellhuldra VIP
Läst 38 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2024-03-21 09:08



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Begrundar.
2024-03-22

  alicja lappalainen VIP
livets strategi , skugga och ljus tillhör varandra
2024-03-21

  Koloristen
Att se genom, och bortom, skuggorna för att "uppnå alla önskningar och mål". Återigen en färdplan för ett bättre liv.
2024-03-21
  > Nästa text
< Föregående

Fjellhuldra
Fjellhuldra VIP