Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag älskar dig mer

*
Regnet faller på trottoaren
bussen stannar vi skyndar på
Vi är på väg till goda vänner
när vi glömmer blommorna
Chauffören väntar när du rusar ut
rakt framför en bil
Den stannar i sista sekunden
Ingenting händer som inte får
Vi är ett lyckligt par
som kommer till festen

Måsarna seglar genom luften
Du ler och tar min hand




Fri vers av Annie b'larsson VIP
Läst 56 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2024-03-21 11:26



Bookmark and Share


  Ludvig Nord
Vackert och målande. Samtidigt oförställt och direkt. Riktigt bra!
2024-03-22

  Gunwale VIP
Väl formulerat om lyckan - som ofta (eller alltid) hänger på en skör tråd …
2024-03-21
  > Nästa text
< Föregående

Annie b'larsson
Annie b'larsson VIP