Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Varma ljus

Ljusen värmer
Särskilt de kalla nätterna
Påväg
Alltid påväg
Någonstans
Ingenstans
Ljusen värmer
Alla vägar
Särskilt de som inte ska vandras
Påväg
Alltid påväg
Rätt plats
Fel plats
Ljusen värmer
Alla platser
Särskilt de jag inte ska vara på
Påväg
Alltid påväg
Aldrig framme




Skapa | Skriva av Lucia szst
Läst 28 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2024-03-21 15:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lucia szst