Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


BARA EN VINDPUST

Bara en vindpust som drog förbi

Sanningen verkar och gör mig fri

Inget rum mera för nostalgi

Bara en vindil som drog förbi

 

Bara en man på en oktoberstrand

Skeppsbruten fick han nåd att gå i land

Vågor som sköljer bort skrift i sand

Frågor som släcker var gammal brand

 

Kanske en antydning från en vän

som har försvunnit med sommaren

Avlägsna ekon från Tien An Men

och London som kallade ungdomen

 

Bara en vindpust som snabbt försvann

Ett trotsigt hjärta Du övervann

Jubel och ljus när jag skatten fann

Bara en vindpust och en mogen man

 

 

LARZ GUSTAFSSON 21/3 2024




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 46 gånger
Publicerad 2024-03-21 18:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP