Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kattlycka

Lycka är att ligga bredvid en katt
Nyduschad, rena lakan, det är natt
Tusses mjuka, vita päls och rosa nos
Spinnande, buffande, en massa gos
Zlatan vill ju också komma och vara nära
Han lägger sig mellan benen vilken ära
Timon sitter och spanar på allt som sker
Till han tröttmar och oss andra överger
för att sova på soffan, en stol eller så
Snart somnar alla, tyst och lugnt i var vrå




Fri vers (Modernistisk dikt) av Charlotte Larsson
Läst 36 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2024-03-22 09:25



Bookmark and Share


  Marija M VIP
Det är verkligen lycka!
2024-03-22
  > Nästa text
< Föregående

Charlotte Larsson

Senast publicerade
Kattlycka
Krav
* Se alla