Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Dikt


Svaret färdas i vagnarnas riktning

Mellan Paddington och Leicester

blev barnet kvar på perrongen

När vi kommit upp ur underjorden

Var hon plötsligt vuxen

Barnen växer om sig under ett par tunnelbanestopp

Hur kan det gå då fort?

Svaret färdas i vagnarnas riktning







Fri vers (Fri form) av Jenny78
Läst 14 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-03-22 12:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jenny78