Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
(för omväxlingens skull var det jag den här gången)


marmeladburken


när vi någon gång framöver
av någon anledning separeras
det kan till exempel vara döden

kommer jag ställa tillbaka
tomma marmeladburkar in i kylen
för att glömma bort dig än mindre

jag hoppas då innerligt
att de har någon jävla kyl där i skyn
ifall det är min tur först




Fri vers (Fri form) av christian hüls VIP
Läst 18 gånger
Publicerad 2024-03-22 16:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

christian hüls
christian hüls VIP