Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


MORALKAKOR

Den som tror på moralen
som livsledsagare kommer
att bli besviken när oförut-
sagda levnadsomständig-
heter beprövar överlevnads-
instinkten.

Moralen bygger på den
försakelsegrund all lust
och nöd vilar.

Endast de döda
har god moral.

-




Övriga genrer (Aforism) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 38 gånger
Publicerad 2024-03-23 05:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP