Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


KYLIGT UTE

Kyligt ute

med blåst från havet

Men våren är ändå här

Solen strålar

och gläder hjärtat

på den väg som alltid bär

hem till himlen

till allt det goda

som Gud för mig berett

Kyligt ute

Varmt i hjärtat

Jag ska snart skåda det jag aldrig sett

 

LARZ GUSTAFSSON 23/3 2024




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 42 gånger
Publicerad 2024-03-23 14:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP