Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hej, vi gör det för dig! Vi fixar det! Det enda du behöver göra är att ge oss din lön. Men du behöver inte ringa banken, vi fixar det också. Du behöver inte ens godkänna, även det gör vi åt dig. Så köp vår tjänst köp köp köp köp och gör inget. Inget.


Fast handslag fast ändå inte

Ser man på
Vaddå
Solen skiner idag
Det gör den
Men igår regnade det
Det gjorde det
Och vilket regn sedan
Oh ja, vilken väta
Från sidan liksom
Nästan underifrån
Men idag lyser solen på oss
Det gör den
Lite kyligt i vinden bara
Brrr, ja
Där kom ett moln också
En liten tuss
Det är nog borta snart
Vinden tar tag i det
Se där ja, där är våra skuggor igen
Din som min




Fri vers av Sape VIP
Läst 30 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2024-03-24 02:16



Bookmark and Share


  cilax VIP
gillar
2024-03-24
  > Nästa text
< Föregående

Sape
Sape VIP