Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ett brev med tvåtusen kronor i hundralappar ligger på hans köksbord.' Tack för att du tar hand om Sillen', står det på ett medföljande papper. "Det verkar som det blir fest för dig ikväll, gubben. Och nu vet jag ditt namn också". Han lägger ner sedlarna i


Uppdatering

Allt
är så gammalt här
väggarna runt mig
har funnits i evigheter
taket sedan urminnes tider
och golvet är gammalt som gatan

Böckerna som skrevs för länge länge sedan
står i rangliga uråldriga hyllor
stolar och bord har funnits här för alltid
I spegeln på väggen ser jag långa antika sprickor
Allt
är så gammalt här

Men uppe till höger
på datorns obsoleta skärm
ger sig något färskt till känna
ty 'Nya Chrome är tillgängligt'
och allt
är inte längre så gammalt här




Fri vers av Sape VIP
Läst 16 gånger
Publicerad 2024-05-04 09:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sape
Sape VIP