Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mönster


Jag räknar mönstren i mattan. Ett av mönstren återkommer 12 gånger på den sju gånger 5 rutorna stora mattan.

Jag räknar helikoptrarna. En, två och tre dånar de över mig.

Jag räknar dagarna som gått från utskrivning till idag och tycker att jag ändock gjort vissa framsteg, men jag behöver städa i garderoben.

Jag sitter med min kindle och läser. Det går långsamt på mitt tredjespråk.

Jag räknar dagarna till mitt nästa sjukhusbesök. Jag vet så väl att den stundas, men jag vet också att på senare tid kryper sjukdomen sakta hack i häl.

Jag räknar timmarna till hemsjuksköterskan kommer. Hon kanske kan komma med vettiga förslag för att handskas med allt det onda?




Övriga genrer av Music mind VIP
Läst 32 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2024-03-24 11:36



Bookmark and Share


  Tomas Sofia Johansson-Jonsson VIP
roligt att höra
att du mår bättre
jag gör det också
och det kommer bli
ännu bättre
det är jag säker
2024-03-24
  > Nästa text
< Föregående

Music mind VIP