Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tillägnad min dotters kusinbarn, Stella.


Stella

Piccola Stella,

la nostra dolce ape

La nostra gioia


Lilla Stella,

vårt ljuva honungsbi

Vår glädje




Bunden vers (Haiku) av Elinor Sörensson VIP
Läst 17 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-03-24 20:44



Bookmark and Share


  BenGust VIP
Finfin hyllning.
2024-03-24
  > Nästa text
< Föregående

Elinor Sörensson
Elinor Sörensson VIP