Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Easter is approaching.

 

From the shadow's bosom, where solitude rests,
in quiet alleys, where secrets grow.
There is a bond, a silence without words,
behind our block, where the trees whisper big.

Your hands dancer, brother no,
on the sea of keys, in the light of the beat.
And the scent rises, the wood's warm fire,
of childhood memories, of a spring country.

Easter is approaching, life's victory party,
where the cold of winter meets the gesture of spring.
In this time, when everything comes to life again,
we remember what was, and what remains.

So let us celebrate, in this moment so sharp,
that life sprouts, and the light shines here.

***

Från skuggans famn, där ensamhet får ro,
i gränder tyst, där hemligheter gro.
Där knyts en band, en tystnad utan ord,
bakom vårt block, där träden viskar stor.

Dina händer dansar, fria nu,
på tangenternas hav, i taktens lju.
Och doften stiger, träets varma brand,
av barndomsminnen, av ett fjärran land.

Påsken nalkas, livets segerfest,
där vinterns kyla möter vårens gest.
I denna tid, då allt på nytt får liv,
vi minns det som var, och det som blivit kvar.

Så låt oss fira, i denna stund så skär,
att livet spirar, och ljuset återvänder här.



Fri vers (Fri form) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 21 gånger
Publicerad 2024-03-25 00:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP